Bli ditt eget reisebyrå

Reiser kjøpt på nett er billigere. Tjenestene er bedre. Det er ingen grunn til at du ikke skal bli ditt eget reisebyrå. Sjekk ut triksene som får reisebyårene til å skjelve.

Publisert
Sist oppdatert

Flere og flere bruker Internett når de kjøper reiser. Og nettreiseoperatørene noterer større omsetning år for år, sesong for sesong.

- Det er mange gode grunner til å bruke nettreisebyrå fremfor et regulært reisebyrå, sier Jason Eckhoff, nettreisebyrågründer og daglig leder i Restplass.no til DinSide. - Nettreisebyrået er alltid tilgjengelig. Det tilbyr gode priser; nettreisebyrået har maskiner til å betjene kundene og de kan håndtere flere kunder. Vi blir kostnadseffektive internt, og det kommer kunden til gode. I tillegg så har IT-systemene blitt så gode at de - som hos oss - selv finner de absolutt laveste prisene.

Bli ditt eget reisebyrå - se triksene her

Lavpris på nett

Hos Globetrotter merkes det at de lavprisselskapene er på vingene.

- Det er ikke nettreiseselskapene som er den største konkurrenten. Det er det flyselskapene som tilbyr lavprisbilletter som er, sier Globetrotters administrerende direktør, Anne Lise Sørli.

Også hos de tradisjonelle flyselskapene har det vært vekst etter at billettbestillingen er lagt på nett:

- Mange av flyselskapenes billigste billetter kan kun bestilles på nett. Etter at Ebookers fikk tilgang til dem, har det vært en økning i salget av disse, sier Unni-Lovise Berge, markedssjef i Ebookers til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.