Bli en julevinner

Bli med i DinSide Reises julekalender, og du kan vinne reisepremier og bøker.

Brussel og Belgia er blant annet kjent for sitt gode øl. Foto: Ragnhild Kjetland Foto: Ragnhild Kjetland
Brussel og Belgia er blant annet kjent for sitt gode øl. Foto: Ragnhild Kjetland Foto: Ragnhild Kjetland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frister det med en julegave i januar? Da kan du prøve deg i DinSide Reises julekalender. Kalenderen er av det gavmilde slaget med en flyreise for to med SN Brussels Airlines til Brussel i hovedpremie, og bøker som ekstrapremier. Hvordan kan du vinne? Her følger oppskriften.

Et spørsmål per dag

Hver dag frem til jul vil vi presentere deg for et nytt spørsmål med svaralternativer. Svarene finner du lettest ved å lete deg frem på DinSide. Svarer du riktig, kan du bli med i konkurransen om premiene. Du kan prøve å finne riktig svar i et døgn etter at spørsmålene er offentliggjort. Hvert riktig svar gir deg ett lodd i konkurransen, og hver deltaker kan ha maks 24 lodd.

Hvordan finne svarene? Alle spørsmålene er basert på informasjon tidligere publisert på DinSide Reise, eller informasjon du kan finne i reiseverktøyene på nettsidene. Du kan altså finne svar ved å lete rundt på dinside.no/reise. Søkefeltet i øvre høyre felt er nyttig, og du kan også finne frem ved å bruke temakategoriene våre som du finner på forsiden over artiklene, og i høyre felt. Tjenester og kalkulatorer som også ligger i høyre felt viser vei til andre svar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer