Bli massert mens tanken fylles

Thailandske bensinstasjoner utvider sortimentet: Nå kan du kjøpe thaimassasje mens du fyller tanken.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nytt, og veldig populært: På thailandske bensinstasjoner kan du nå også kjøpe thaimassasje. Tilbudet er så populært at det danner seg køer på de travleste tidene; som er etter arbeidstid og i helgene. Dette melder avisen The Straits Times.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.

Redusere trafikkulykker

Tiltaket ble iverksatt som et samarbeide mellom bensinstasjonskjeden Bangchak, og helsevesenet i landet. Målet og meningen med dette nye og noe originale bensinstasjonstilbudet er å redusere antallet trafikkulykker på thailandske veier. Ideen kommer etter mange og feilslåtte informasjonskampanjer i kampen for å få trette og uopplagte sjåfører til å stoppe og strekke på seg eller ta seg en lur. I stedet kan bilistene nå stoppe på bensinstasjonen, få en times thaimassasje på trette og slitne muskler og kanskje også litt søvn – og så kan man altså kjøre frisk og opplagt videre.

Prosjekt bensinstasjonsmassasje har pågått en drøy måneds tid, og tilbudet er i alle fall populært, ifølge The Straits Times. Det danner seg køer på de travleste tidene, og tilbudet har også skutt fart i salget av andre bensinstasjonsprodukter. Hvorvidt det har en effekt på trafikkulykkene, er ennå for tidlig å si.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer