Bli massert mens tanken fylles

Thailandske bensinstasjoner utvider sortimentet: Nå kan du kjøpe thaimassasje mens du fyller tanken.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nytt, og veldig populært: På thailandske bensinstasjoner kan du nå også kjøpe thaimassasje. Tilbudet er så populært at det danner seg køer på de travleste tidene; som er etter arbeidstid og i helgene. Dette melder avisen The Straits Times.

Bensinmassasje i Norge?

Ville du benyttet deg av et slikt tilbud, om vi hadde det i Norge? (Avsluttet)
Ja(80%) 215
Nei(14%) 37
Vet ikke(6%) 16
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.


Redusere trafikkulykker

Tiltaket ble iverksatt som et samarbeide mellom bensinstasjonskjeden Bangchak, og helsevesenet i landet. Målet og meningen med dette nye og noe originale bensinstasjonstilbudet er å redusere antallet trafikkulykker på thailandske veier. Ideen kommer etter mange og feilslåtte informasjonskampanjer i kampen for å få trette og uopplagte sjåfører til å stoppe og strekke på seg eller ta seg en lur. I stedet kan bilistene nå stoppe på bensinstasjonen, få en times thaimassasje på trette og slitne muskler og kanskje også litt søvn – og så kan man altså kjøre frisk og opplagt videre.

Prosjekt bensinstasjonsmassasje har pågått en drøy måneds tid, og tilbudet er i alle fall populært, ifølge The Straits Times. Det danner seg køer på de travleste tidene, og tilbudet har også skutt fart i salget av andre bensinstasjonsprodukter. Hvorvidt det har en effekt på trafikkulykkene, er ennå for tidlig å si.

Kanskje et eksempel til etterfølgelse for norsk trafikksikkerhetsarbeid?


Ut å reise?

Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer