Bli med til Harry Potters eventyrland

Hurra! Fans i alle aldre kan glede seg til en fremskyndet premiere på den trede Harry Potter filmen, Harry Potter og fangen fra Azkaban. Norgespremieren har blitt fremskyndet med nesten to måneder!

Publisert
Sist oppdatert
Harry Mister besinnelsen og blåser opp tante Magga....Bildet er gjengitt med tillatelse fra Warner Bros. og Sandrew Metronome Foto: Warner Bros. og Sandrew Metronome
Harry Mister besinnelsen og blåser opp tante Magga....Bildet er gjengitt med tillatelse fra Warner Bros. og Sandrew Metronome Foto: Warner Bros. og Sandrew Metronome Vis mer

Bli med til Harry Potters eventyrland

 1. BILDESPESIAL: Harry Potter og fangen fra Azkaban


I den tredje fabelen om Harry Potter graver han i fortiden for å finne ut mer om foreldrene sine. Der finner han blant annet den onde trollmannen Sirius Svaart, som bedriver svart magi.

Og ikke nok med det. Svaart rømmer fra Azkaban, fengselet for onde hekser og trollmenn, der han soner en uendelig straff for mørke gjerninger. Nå er han antagelig ute etter å ta Harry!

Det er akkurat 87 dager, 2.088 timer, eller 125.280 minutter til du kan se hva som skjer. Men mens du venter kan du slå i hjel tiden med vår tidligere guide til hvor Harry Potter filmene er spilt inn.

Vi har også gleden av å presentere et nytt innspillingssted fra den tredje Harry Potter filmen, og vi har også en flunkende ny bildespesial på lur!

 • Her kan du se bilder fra den neste Harry Potter filmen!
 • I den tredje filmen om Harry Potter blir vi tatt med til den vakre innsjøen Virginia Water i Surrey, som ligger sørvest for London. Det er cirka 20 minutters kjøring fra Heathrow til den naturskjønne parken. Tar du en taxi bør ikke dette koste særlig mer enn 15 pund, eller cirka 200 kroner.

  Innsjøen ligger i den sørlige delen av den store parken som hører til Windsor Castle, og det er fint å spasere rundt. Det er mange kuriøse ting å se på veien, blant annet en kunstig foss og grotte, og deler av en ruinby som er importert fra Nord-Afrika. Kanskje vil du dra kjensel på noen av dem når du ser filmen?

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer