Bli med til Vietnam

Kine Storejorde tar deg med på oppdagelsesferd.

Foto: Sebastian Santana
Foto: Sebastian Santana Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken viser Lars Bulls kollega Kine Storejorde oss hva som venter i Vietnam. Hun har vært i landet før, og kan derfor ta oss med litt utenfor turisttråkket.

Vi besøker en liten fiskelandsby som står på Unescos verdensarvliste, og Kine tar oss med på det lokale markedet. Deretter finner hun frem til en "hemmelig" strand der turistene så og si har den hvite sanden for seg selv.

Deretter går turen til hovedstaden Hanoi. Her viser Kine oss hvordan man skal krysse gaten uten å bli påkjørt i Hanois ganske så kaotiske gatebilde. Her gjelder det å ha nerver av stål!

Du skal også ha tungekontroll hvis du skal lære deg vitenamesisk. Ett ord kan ha hele seks betydninger, avhengig av hvordan du uttaler det.

Så, ta en kikk på videoen under, og se om du kanskje skal bytte ut Thailand med Vietnam neste vinter ...

Les også reisereportasjen Vietnams øyparadis

Vi gir deg FRI

Fram til juni vil DinSide hver uke presentere en ny episode av programserien FRI. Det er Lars Bull, kjent fra Skiguiden som vi presenterte nå i vinter, som har det hyggelige oppdraget å reise rundt i den store vide verden for å sjekke ut forskjellige reisemål og ferieformer for oss andre. Han skal blant annet ta oss med til Orlando, Miami, på biltur i California, til Mexico og til Egpyt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer