Bli (nesten) krokodillemat

Nå kan du sveve 4 cm over en glefsende krokodille.

Publisert
Sist oppdatert

I "The Cage of Death" kan du nå henge over den benløse krokodillen på 5,5 meter, bare beskyttet av et glassbur.

Det er en ny dyrepark i Australia som har kommet opp med den fryktinngytende ideén, skriver news.com.au.

Den utvalgte krokodillen er Choppa, en saltvannskrokodille som mistet begge forbena i en slosskamp med andre krokodiller.

Foto: Clive Hyde Foto: Clive Hyde
Foto: Clive Hyde Foto: Clive Hyde Vis mer

I "The Cage of Death" klatrer du opp i et gjennomsiktig bur og blir heist ned til Choppas hi. Der tilbringer du 15 minutter mens Choppa glefser etter deg.

En av de første til å prøve den skumle turen var Jim Charles. Han forteller til Northern Territory News at man føler en enorm kraft når krokodillens glefs treffer buret.

Og han innså fort at han nok ikke hadde hatt en sjanse i havet mot krokodillen dersom han ikke var beskyttet av et bur.

Parken gir det også muligheten til å svømme med krokodillene - selvfølgelig adskilt av et gjennomsiktig glassbur. Dukker du under vann kan du altså kikke rett inn til krokodillene, og føle at du svømmer ved siden av dem.

Crocosaurus Cove Theme Park åpner i regnskogsbyen Darwin neste uke, og kan vise frem 100 krokodiller, 200 fisk, 40 skilpadder og 76 øgler og slanger.

Mye misnøye

Da artikkelen ble publisert i den australske nettavisen kom det kjapt en del kritiske kommentarer. Mange er opptatt av forholdene rundt Choppa - den glefsende krokodillen.

En av kommentatorene sier at saltvannskrokodiller er svært territorielle og at å sette et beskyttet menneske inn i deres territorie vil gjøre at de ikke klarer å beskytte sitt territorie for inntrengere.

Dette blir det samme som å putte en inntrenger inn i ditt hus samtidig som at du er maktesløs når du prøver å kaste han ut, skriver den opprørte leseren som avslutter med å anbefale at den som lar dette skje bør få "a swift aussie kick up the arse".

Andre lesere etterlyser det australske dyrevernet i denne saken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer