Bli rik i New York

La oss innse det med en gang: Selv med fordelaktig dollarkurs føler du deg ikke rik på ferie i New York. Så hvordan tyne dollarene lengst mulig? Her er sparetipsene for en storepleferie, og alternativene om du skulle få lyst til å spandere de aller grønneste grynene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi sier Fifth Avenue, Bloomingdales, Sex og Singelliv og laaaange limmoer, og med vårt våteste øye ser vi levende for oss følelsen av Et Liv I Luksus når vi reiser til New York. Men med mindre vi er dollarmillionærer med sans for lettbrukte penger, må vi innse realitetene: Selv med gunstig dollarkurs blir et opphold i New York dyrt - svært dyrt. Vil du likevel føle et snev av luksus uten å blakke deg helt? Her er tipsene.

1: Kom deg frem

Det er bare et kvartal å gå dit og to kvartaler hit. Tilsammen blir det mange kilometer med betong og asfalt å slite sko på om du skal ta deg frem på Manhattan til fots. Det beste sparetipset på transportfronten er å velge Subwayen. Gå til nærmeste undergrunnstasjon og kjøp funpass. For 21 dollar kan du reise så mye du vil i sju dager. Du betaler sju dollar for et døgns fri reise. Så kan du heller satse på en av de 12.000 gule taxiene om du skal langt på nattestid.

New York City Transit

For dollarmillionæren:Limmo er tingen - jo lengre jo bedre. Fra 60 dollar timen + skatt med sjåfør og minst to timer er påkrevd. Husk også at med tips til sjåføren samt bomavgifter blir regningen enda høyere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer