Bli statist i Bollywood

Tekst: Stian Mong

Publisert
Sist oppdatert

Det å medvirke som statist i en indisk film eller TV-serie er et morsomt minne, og det anbefales hvis man skulle få tilbud om det.

Man må ha litt flaks for å bli "oppdaget", men det går an å bedre oddsene litt:

 • Spør på hotellet der du bor, de vet kanskje hva som skjer av filminnspillinger og kan gi deg navn på kontakter.
 • Castingfolk er ofte på utkikk etter statister i området rundt Gateway of India. Hvis man henger rundt her er det en høyst reell sjanse for å bli kontaktet.
 • Ring produksjonsselskapene direkte og hør om de har bruk for statister. På følgende web-sider er det oversikt over en del produksjonsselskaper:
  • Filmselskaper i India (fra Search India)
  • Flere filmselskaper
  • Ring til Anna-Belle (+ 91 98 927 105 99) eller send mail til Gurjeet Sandhu (gurjeetsandhu2000@yahoo.com) og hør om de har noe på gang. Det var disse to som stoppet oss på gaten i Mumbai.
  Uansett om man får prøve seg som statist eller ikke, bør man få med seg noen bollywood-filmer mens man er i Mumbai. Byen har mange utmerkede kinoer, og i noen av filmene snakker skuespillerne engelsk.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer