Bli svensk, du også!

Norske charterpriser er ikke allverdens lave nå. Men kanskje våkner reisekuppjegeren i deg om du vender nesa mot Sverige?

Publisert
Sist oppdatert

Høststormene sender mange soljegere ut av landet. Dette er en fin tid å reise på, og det er det tydeligvis mange av oss som syns. For det er ikke gitt at prisdrømmen er lett å oppfylle i disse dager. Du må regne med å betale minst to tusenlapper - om du er heldig. Sannsynligvis må du legge av tre til fire tusen for å få ferien til å passe deg og dine reisedatoer.

Billigst fra Oslo

Vi har hatt noen uker med bedre utvalg fra andre byer, men denne uken er Oslo tilbake i prisbunnen. De billigste sydenferiene fra Norge nå, får du om du reiser fra Oslo. Aller billigst er en tur til Kypros med Star Tour for 1.995 kroner. For den prisen for du flyreisen, og må skaffe hotell selv i 14 dager. Ellers virker det som Egypt er det landet du nå lettest kan skaffe restplassreiser til.

 • Ti restplasser fra Oslo nå
 • Fra landets øvrige chartertrafikkerte byer, er det Stavanger og Bergen som har det rikeligste tilbudet. Prisene herfra starter på omkring 3.500 kroner. Vi du sjekke selv, går du inn på lenken nedenfor, og velger den utreisebyen som er mest aktuell for deg.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer