Blind vold og overfall rammer New Zealand

Publisert
Sist oppdatert

En 26 år gammel jente fra England som var på arbeidsresie i New Zealand, ble i går natt brutalt drept på gaten i den newzealandske byen Taupo.

Jenta hadde vært på pub i nærheten av der hun bodde og var på vei hjem da ugjerningen skjedde.

Hun ble funnet i live av en sikkerhetsvakt på en nærliggende skole ved 02:30-tiden, men døde i ambulansen på vei til sykehuset, melder NZ Herald.

Angrepet og skadene som var påført kvinnen, blir beskrevet som avskyelige av politiet som kom til åstedet.

Politiet har enda ikke fakket noen mistenkte og har ikke frigitt navnet på 26-åringen med hensyn til foreldrene i England.

Voksende voldsbølge

Dette er den siste av en rekke episoder med blind vold og overfall som rammer øynasjonen.

På mandag ble et par brutalt overfalt utenfor Auckland. Nå frykter mange kiwier utviklingen i samfunnet, og turister kan få et mer nyansert syn på nasjonen som alltid har hatt ord på seg som "imøtekommende og vennlig."

I en blogg på nettsidene til New Zealand Herald, utrykker flere lokale og utlendinger sin misnøye og bekymringer for hvordan det har blitt stadig mer vold i New Zealand den siste tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer