Blue 1

Publisert
Sist oppdatert

Dette er enkelt og ærlig. Enkle internettsider, med kun marginalt med informasjon. Her får du bestilt billetter, og ikke så mye mer, men det er kanskje det som er det viktigste. Her er det lett å finne de billigste billettene; inne i bestillingstjenesten får du allerede i andre trinn opp en kalender hvor alle datoene er merket med hva som er den billigste billetten den dagen. Så kan du bestemme deg for reisedato ut i fra det.

Tungvint å navigere seg gjennom spørsmål og svar som man kanskje måtte ha med tanke på vilkår og betingelser; man må åpne og lukke vinduer en god del ganger før man er ferdig med hele listen, om man ønsker eller trenger å lese alt.

Korte fakta:

Språk: Finsk, svensk, engelsk, men du kan velge å få prisene i norske kroner.Billettbestilling fra startsiden: JaTrinn i billettbestillingen: 6Brukerstøtte: Kun per telefon, og du må ringe til et nummer i Estland.Billettbestilling uten registrering: JaNettadresse (ekstern lenk): blue1.comTerningkast: 4

    Lett å navigere seg fram til de billigste billettene. Enkelt og ærlig. Men ingen internettsupport per e-post.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer