BMW-himmelen åpnet

Denne helgen åpnet BMW-Verden for publikum.

Publisert
Sist oppdatert

BMW-Verden åpnet med pomp og prakt 17. oktober, og 20. og 21. oktober ble det åpnet for publikum. Her vil bilfrelste og bilinteresserte kunne dykke inn i BMWs bilmodeller, miljøtanke, historie mm. Bygget ligger i tilknytning til BMWs øvrige kontorer i München.

BILDESPESIAL: Opplevelser i BMW-Verden

BMW-himmelen åpnet

Som du kan se av bildene, er det ikke noe A4-kontorbygg tyskerne har snekret sammen, det er ganske så spesielt i formen. Og det blir ikke bare bilrelatert underholdning innenfor de buede veggene;
dette er bygget også for konserter og utstillinger, i tillegg til restauranter og konferanselokaler.

Hvert år plukker rundt 45.000 ferske BMW-eiere opp sin nye bil fra BMW-kontorene i München, og årlig kommer 850.000 for å se på fasilitetene ved BMW-fabrikken, i tillegg til de 200.000 som besøker BMW-museet som ligger like ved. Nå kan de få en enda større opplevelse, ved et besøk til BMW-verden. Bare i venteområdet i det nye bygget, er det parkert 284 personbiler som gjestene kan studere, og det er egne avdelinger og opplegg for barn som kan lære om bilproduksjon, påvirkning på miljø og natur, og annet. Dersom du skal hente din nye bil ved disse fasilitetene, har du en spesiell halvannentimes informativt opplegg i vente.

BILDESPESIAL: Opplevelser i BMW-Verden

Adresse: BMW Welt, Am Olympiapark 1, München
Åpningstider: For guidede turer er det åpent fra 9 til 16 mandag til fredag, og 10 til 16 lørdag og søndag. Varierende åpningstider for hvilke deler av bygget du vil besøke.
På nett: bmw-welt.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer