BMW med skiheis utenom det vanlige

Fint folk skal fint reise. Det gjelder også i skibakken i Østerrike.

FLOTTE GREIER: På fremkomstmiddelet skal fintfolk kjennes. Slik ser skiheisen fra BMW ut.  Foto: Produsenten
FLOTTE GREIER: På fremkomstmiddelet skal fintfolk kjennes. Slik ser skiheisen fra BMW ut. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hekta på BMW, eller bare ute etter litt luksus? Da må du reise til Hochzillertal i Østerrike på skiferie i vinter.

Der kan du nemlig leie plass i din egen luksuriøse gondolkabin med innredning fra BMW 7-serien. Det er BMW Individual, en egen avdeling i selskapet, som har innredet kabinen.

Og du går ikke glipp av noen verdens ting.

Skibakken for deg som hater kø

Alle fasiliteter

Du har fullverdige seter i Alcantara Platinum-skinn, og setene er naturligvis oppvarmet. Massasje? Selvfølgelig. I midtarmlenet, også dette skinntrukket selvfølgelig, har du plass til å sette fra deg champagneglasset under turen.

Underholdningssenteret som er montert foran deg kan gi deg musikk eller kortfilmer, alt etter hva som måtte behage.

Se flere bilder her:

Et presisjeprosjekt

Også utvendig er det tydelig at kabinen er noe spesielt. Selve gondolen er laget av selskapet Leitner, og skal være av det råeste de har laget noensinne. Derfor gjorde de prosjektet i samarbeid med BMW, og målet er å prøve ut en ny forretningsmodell.

Det finnes jo en kundegruppe som bestiller limousin i stedet for taxi. Kanskje det finnes en kundegruppe for de som vil fraktes litt eksklusivt opp på fjellet også?

Skiguide: Her får du vin til 12.000 euro

Fri flyt

Dersom du tar turen til Østerrike og vil ha deg en tur med denne gondolkabinen, må du stå tidlig opp om morran. De har bare én, og det vil være begrenset tilgjengelighet.

For den nette sum av 150 euro, nærmere 1.100 kroner, får du skikort for to personer, egen parkeringsplass med egen portnertjeneste og champagnebar tilgjengelig før du går i kabinen. I tillegg får du en brunsj med reservert plass på Kristallhütte, et av skistedets mest fasjonable steder. Denne pakken er beregnet for de som står opp tidlig, og kalles Premium Early Bird.

På toppen av bakken ligger 180 km skiløyper foran deg.

To alternativer

Det finnes også en annen pakke, som er beregnet for de som står litt senere opp.

Premium Skitag inneholder parkering, portnertjenesten, en CD og plass i VIP-kabinen. Også her er det lunsj, men i denne pakken på Wedelhütte, med vin. Denne pakken koster 190 euro for to persjoner, eller nesten 1.400 kroner.

Glemte vi å si at du for denne summen bare får én tur?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer