Bo billig i knalldyre NewYork

Det er trangt på Manhattan, og dermed er det også dyrt å bo der når du besøker byen. Men det finnes hotellkupp også midt det heteste hete i the Big Apple: Teaterdistriktet.

Midt i kaoset på Manhattan og Broadway kan du finne deg rimelige hotellrom.
Midt i kaoset på Manhattan og Broadway kan du finne deg rimelige hotellrom. Vis mer
Publisert

Manhattan er ikke så liten. Men besøkende kan vitne om at det likevel er trangt om plassen. Hotellrommene, skulle du finne noen ledige, er enten klaustrofobisk små eller enerverende dyre, aller helst begge deler. Men likevel: Er du på besøk i New York bør du bo der - midt i alt som skjer. Og i det mest sentrale av det sentrale ligger teaterdistriktet og Midtown, like syd for Central Park, rundt den berømte gaten Broadway. Skal man tro en kjent guidebok er dette er stedet hvor verden underholdes. Underholdningen består både av shopping i enorme kjøpesentre, og et energisk kultur- og uteliv langs Broadway.

Kuppene

For å være klar: Et priskupp i New York er ikke det samme som et priskupp i Thailand eller Guatemala. I følge den amerikanske avisen Washington Post er det likevel mulig å bo midt i underholdningen til under 150 dollar (1.350 kroner) også i the Big Apple. Og det uten å sjekke inn på ungdomsherberger og lignende. Det finnes gode kanaler på nettet som kan hjelpe deg til å finne de gode prisene.

Rabatter på nett

Det er langt bedre utbygd med rabattjenester og auksjon av hoteller i USA enn vi er vant til her hjemme. Washington Post har benyttet flere av disse tjenestene i sin jakt på billige hotellrom sentralt i storbyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer