Bo billig i vakre Trastevere

Du behøver ikke tømme lommeboken for å få tak over hodet. Vi har forsøkt oss på et mellomklasse-hotell i den sjarmerende bydelen Trastevere.

Publisert

For deg som synes at Romas sentrum blir litt vel hektisk og anmasende kan den sjarmerende bydelen Trastevere, på den andre siden av Tiberen, være et godt alternativ. Det lille familiedrevne hotellet Cisterna ligger perfekt plassert i en liten sidegate nær Trasteveres åndelige sentrum, Piazza de Trastevere.

Rent og pent under 1000-lappen!

Cisterna er et trestjerners hotell som tilbyr rene velholdte rom uten krimskrams eller overdådig luksus. For rundt omkring 800 norske kroner får to stykker privat bad, tv og telefon. Frokost er inkludert og kan nytes i hotellets egen lille bakgårdshage.

Vegg i vegg med Cisterna ligger Romas eldste restaurant med det samme navnet. Restauranten Cisterna har servert kunstnere som Picasso og Miró samt berømtheter som Walt Disney og Gary Cooper. Hotellets gjester skal visstnok få ’spesiell’ behandling, litt ekstra champagne, og en rundtur i restaurantens kjeller hvor Trasteveres gamle brønn ennå står i god behold.

Bo billig i Roma

For deg som ikke ønsker å bruke så altfor mye av reisebudsjettet på hotell kan et av byens hosteller eller herberger være en løsning. Er du villig til å dele rom med et par andre reisende kan du bo relativt sentralt for 30.000 lire (150 kroner). På Hotel Sandy tilbys enkle men rene rom. Bad ligger på gangen og du får tilgang til et eget skap hvor du kan låse inne verdifulle gjenstander. Hotellet ligger i Via Cavour 136, i en oppgang rett ved siden av det større Hotel Valle. For en full oversikt over Romas billigste herberger kan du ta en titt på 11414">denne artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer