Bo billig med stil

To krav som nesten er umulige å oppfylle for et og samme hotell: Stil og lav pris. Her er noen alternativer.

Publisert
Sist oppdatert

Hoteller som både byr på en viss stil, og samtidig koster lite, er sjelden vare. Her er imidlertid noen alternativer i Berlin, London, Paris og New York, fra det supertrendy og desingfancy, til det sjarmerende og klassiske.

Kjenner du til andre steder - tips dine medlesere i diskusjonsgruppen nedenfor.

Se bilder fra noen av budsjetthotellene med stil.

Berlin

Litt designerfriskt, veldig billig. Meininger City Hostels i Berlin er begge deler. Det finnes tre av dem, en i Hallesches Ufer, en i Meininger Strasse og en i Tempelhofer Ufer. Aller billigst er det å overnatte i sovesal. Seng for en natt og frokostbuffet koster da fra 13 euro (110 kroner). Er du jente og vil være garantert rene jentesovesaler, koster det fra 131 kroner. Tosengsrom får du fra 177 kroner. Kjeden har også et hostel i München.

Ekstern lenke:

 • Meininger Hostels
 • London

  EasyHotel heter konseptet til selskapet bak easyJet. Det første easyhotellet skal åpne i London til sommeren, og du kan bestille rom her fra sent denne våren til priser fra 5 pund (62 kroner) per natt. Ikke stort, men stilrent nok om du tåler en fargeskala i grått og oransje, og greier deg uten TV og minibar. Prinsippet for prisingen ligner den vi har blitt kjent med fra lavprisfly - først til mølla får de laveste prisene. Rommene blir små men smarte - et tidligere 18-romshotell skal nå få 35 rom! Du kan velge mellom bittelite rom (5,6 kvadratmeter), veldig lite rom (6,5 kvadratmeter) og lite rom (7,4 kvadratmeter). Adressen er 14 Lexham Gardens, Kensington. Planen er at kjeden skal åpne hoteller i andre byer etter hvert.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer