Bo bra i Barcelona

Se hvor du bør bo i en av Europas mest populære storbyer.

Foto: Hotel Denit
Foto: Hotel Denit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du ennå ikke vært i Barcelona, bør du sterkt vurdere å ta deg en tur. Har du vært der, er sjansen stor for at du mer enn gjerne vil tilbake.

Ikke bare er den katalanske hovedstaden full av fantastisk Gaudi-arkitektur, tapasbarer og spennende butikker - byen har også strender for deg som gjerne vil kombinere byferie og badeliv (selv om det er finere strender i Sitges, en liten togtur lenger sør).

Barcelona er faktisk en av de mest populære storbyene å reise til for nordmenn. Fra østlandsområdet kan du fly hit med både SAS, Norwegian og Ryanair. Sesongen varer fra mars/april og helt ut i oktober. (Alle som har lest storselgeren Vindens skygge, vet at det kan være ganske surt vær i Barcelona om vinteren.) Har du tenkt deg på storbyferie i høst, bør Barcelona absolutt komme med på kandidatlisten.

Så, hvor bør du bo når du er i byen? Å finne et bra hotell til en ok pris i sentrum er på mange måter alfa og omega når man er på storbyferie. Det er ingen vits i å bo langt utenfor der severdighetene, restaurantene og barene er når du har noen skarve dager å utforske byen på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer