Bo gratis i København

Sov i jomfruseng med blod, eller la deg vugge hele natta ...

Bosch & Fjord har laget denne kunstinstallasjonen som du altså kan overnatte i ... Foto: Anders Sune Berg/Kunsthal Charlottenberg
Bosch & Fjord har laget denne kunstinstallasjonen som du altså kan overnatte i ... Foto: Anders Sune Berg/Kunsthal Charlottenberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Og det er (nesten) helt gratis: Alt du behøver å betale, er inngangsbilletten til museet.

Ja, for overnattingen skjer på samtidskunstmuseet Kunsthal Charlottenborg på Nyhavn i København. I forbindelse med utstillingen Culture Camping, får du muligheten til å sove i kunstinstallasjonene - eller være med å skape kunsten ...

Københavns verste hoteller

Boblebad i hagen ...

I tillegg til å sove i utstillingen inne, er det muligheter for både bading og lek på Charlottenborg: Ta boblebad på gårdsplassen, lek i sanden rundt en romrakett-sandskulptur eller bli med på en annerledes kanaltur - hvor du får se en annen side av København, enn den turistene som oftest ser.

Sammen med overnattingen Culture Camping, er dette en del av Værker der virker - Verk som virker - som altså er sommerutstillingen på Kunsthal Charlottenberg.

60 kroner - inkludert godnatthistorier og frokost

60 danske kroner er inngangsprisen, og også det du betaler for å overnatte i Nyhavn 2. Ikke dårlig priset til å være såpass sentralt - og i alle fall ikke i en såpass høyt priset hotellby som København.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer