Bo her for 112 kroner natten

Finanskrisen skaper stadig nye tilbud. Nå tilbyr dette trestjerners hotellet i Alicante en pakke utenom det vanlige.

Du får ikke allverdens service, men til den prisen kan det funke greit likevel? Foto: Hotellet
Du får ikke allverdens service, men til den prisen kan det funke greit likevel? Foto: Hotellet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tre stjerner på stranden utenfor Alicante i Spania for 112 kroner per natt? Det ville fått oss til å sperre øynene opp for ett år siden. Og selv med finanskrisepriser i reisebransjen, har denne prisen det fortsatt i seg å skape overskrifter.

Som et grep for å unngå finansielle problemer, tilbyr nemlig hotell Albahía utenfor Alicante (et av sommerens store feriehits for norske reisende) hotellpriser på lavnivå til kunder som kan tenke seg å bo der en stund, skriver The Guardian.

- I den økonomiske situasjonen vi opplever nå, må vi være kreative, sier hotellsjef María Luz Poveda til den britiske avisen.

Og tilbudet har virket: Hotellet må nå avvise gjester, og har ikke disponible rom igjen før september. Av de som har hoppet på tilbudet finnes både unge, spanske par som ikke har råd til egen leilighet, og utenlandske språkstudenter skriver The Guardian.

Les også: Spanias styggeste kyster

Disponere rommet i tre måneder

Inngår du en tremånederskontrakt, får du rommet til disp for en sum tilsvarende 112 kroner per natt. Prisen på 375 euro i måneden inkluderer nye sengeklær og håndklær hver uke, og vask av rommet annenhver uke. Og du slipper regninger for både strøm, vann, gass og TV. Så hvorfor kjøpe leilighet i Spania, når dette er et alternativ?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer