Bo her for 9 kroner natta

Men du må være lynkjapp!

Londonhotellet selger unna 500 rom til 1 pund natta - men du må være lynrask om du vil kapre et av de råbillige rommene.  Foto: The Hoxton
Londonhotellet selger unna 500 rom til 1 pund natta - men du må være lynrask om du vil kapre et av de råbillige rommene. Foto: The Hoxton Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrevet om de fantastiske ettpundskampanjene til The Hoxton Urban Lodge tidligere. Nå er det en ny kampanje på gang, med avspark torsdag 21. januar klokken 12 britisk tid - som er klokka 13 norsk tid.

Men du bør være rask - og her holder det ikke å være halvrask - her må du være lynkjapp. Forrige gang The Hoxton hadde en liknende kampanje, ble de 1.000 billige hotellrommene til 1 eller 29 pund revet vekk i løpet av kampanjens 10 første minutter, og det var over 300.000 som forsøkte å bestille.

Storbyguide til London

Og med den særdeles lave kursen på pundet som vi har i dag, blir ettpundsrommet til Hoxton enda billigere enn tidligere.

Mye for krona

Er du blant de heldige som får kapret et av de billige hotellrommene, ligger du godt an til en rimelig storbyweekend. Og i alle fall det billige pundet tatt i betraktning: Ett britisk pund koster nå kun 9,23 norske kroner - som er ganske mye mindre enn snittet på 2000-tallet, som har ligget på 11,75 kroner. Det er altså gode muligheter for både billige(re) opplevelser og gode kjøp i den britiske hovedstaden, om du er i shoppingmodus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.