Bo hos Ronaldinho under fotball-VM

Fotballstjernen gjør som hundretusener andre og leier ut hjemmet sitt via nettjeneste.

LUKSUS TIL LEIE: Denne kåken tilhører den brasilianske fotballegenden Ronaldinho, og kan leies for den nette sum av 92.000 kroner per natt via nettjenesten Airbnb. Men du kan leie veldig mye annet også, via både Airbnb og andre liknende nettjenester. Foto: AIRBNB
LUKSUS TIL LEIE: Denne kåken tilhører den brasilianske fotballegenden Ronaldinho, og kan leies for den nette sum av 92.000 kroner per natt via nettjenesten Airbnb. Men du kan leie veldig mye annet også, via både Airbnb og andre liknende nettjenester. Foto: AIRBNB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nettjenester som formidler utleie av private hjem, er stadig mer populært. Vi har tidligere skrevet om at du nå kan finne 1.000 overnattingssteder bare i Oslo, via nettjenesten Airbnb.

Nå gjør den brasilianske fotballegenden Ronaldinho akkurat som flere nordmenn vi har skrevet om tidligere - og leier ut hjemmet sitt via nettopp denne nettjenesten, Airbnb.

Det er riktignok ikke gratis å leie seg inn hos fotballstjerna:

Prisen er 92.094 kroner per natt!

Boligen ligger i Rio de Janeiro, Brasil.

Sjekk de fasilitetene!

For en døgnpris på 92.000 kroner, er vel dette for spesielt interesserte. Men, det skal sies, du får full tilgang til fotballstjernas bolig, med alle fasiliteter inkludert: Sauna, boblebad, svømmebasseng, gourmet-kjøkken, vinkjeller, et spesialskap for øl, peis, zen-rom for yoga og mye mer.

Huset har fem soverom og seks baderom - og er på over 1.000 kvadratmeter.

God plass til en hel gjeng, altså ...

Luksusvillaen er kun til leie i første halvdel av juli, fra 1. til 14. juli.

Her finner du mer luksus

Det er imidlertid ikke kun Ronaldinhos villa som kan tilfredsstille de som ønsker seg luksusbolig i ferien. En annen nettjeneste du bør sjekke er onefinestay.com, som baserer seg nettopp på dette segmentet: Luksus i privatleide boliger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer