Bo i en kjendisvilla

Er du en stjernekikker kan du leie ferievillaene til både rockelegenden Mick Jagger, supermodellen Jodie Kidd og James Bonds opphavsmann, Ian Fleming. Mest luksus får du på Virgingründer Richard Bransons Necker Island.

Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som fråtser i D! og C! og drømmer deg bort i bildene av kjendisenes luksusvillaer? Kunne du kanskje tenke deg å bore nesa ned i samme hodepute som supermodellen Jodie Kidd, eller rockelegenden Mick Jagger? Har du penger, har du mulighet.

Kidd og Jagger er nemlig to av flere kjendiser som leier ut sine luksusvillaer når de ikke nyter late dager i ferieparadisene selv. Du kan jo undre hvorfor de gjør det - er kjendiskarrieren på hell, eller er de steinrike stjernene like opptatte av å ikke la en god inntektskilde gå fra seg som oss dødelige?

Med leiepriser på flere hundretusen i UKEN, er det ikke så rart at de allernådigst lar velholdne fans få sitte i sofaen og bade i bassenget. Men for disse prisene får du topp luksus - inklusive et tjenerskap som lager mat og steller i stand for deg.

Ikke fullt så dyrt - lei en norsk kjendishytte

Her er listen over de gjeveste kjendisvillaene:

Ian Flemings Goldeneye ResortPå Jamaica ligger James Bond-forfatterens ferievilla, der han har sittet og skrevet 14 av bøkene. Fleming tilbragte selv 20 vintre på den tropiske øya, og fikk skrivero i sin flotte og avskjermede villa ved Oracabessa. Villaen har en steinterrasse med utsikt over en privat sandbukt. Svømmebasseng og tennisbane hører også med. Det er plass til 20 gjester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer