Bo i en ølboks

Danmarks Smukkeste Festival tilbyr årets festivaldeltakere en original overnattingsform - bo i en gigantisk ølboks!

Publisert
Sist oppdatert

På Danmarks Smukkeste Festival kan du i år bo i en ølboks! Den originale overnattingsformen er av lokkemidlene til festivalen som foregår i Skanderborg. Boligtypen har fått det dobbeltbunnede navnet CAN SLEEP, og er sponset av Bryggerigruppen og Ikea.

 • Se bilder av boksene i større format.
 • Bo i en boks

  Ølboksene i gigantformat er 2,20 meter i diameter og 3,75 meter høye, og utgjør en egen minileilighet for dem som velger å bo her. Boksen inneholder en hems med soveplass for to, inkludert dyne, pute og madrass. Gjennom boksens tak ser du ut på himmelen. Boksen har også innlagt strøm for barbermaskin og mobiltelefonlading. Den inneholder minibar som får jevnlig påfyll, og arrangørene lover morgenavis levert ved boksens låsbare dør hver morgen.

  Fem dager i boks

  Overnattingen i ølboksene, eller øldåsene som danskene kaller dem, koster 2.500 DKK for opphold under festivaldagene. Det er mulig å leie ølboksene fra dagen før festivalen starter og frem til dagen etter festivalslutt. 108 bokser er planlagt utleid, og arrangørene regner med det blir rift om overnattingsplassene. I tillegg til prisen for boksen, må alle som overnatter der ha billett til minst en av festivaldagene - og det koster fra 400 DKK. For fribillett til alle festivaldager betaler du 1.350 danske kroner.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer