Bo i en tyrefekterarena

Hva gjør du for å få liv i en gammel tyrefekterarena? Du bygger om hele stadion til et hotell! Se bildene av det imponerende luksushotellet Quinta Real Zacatecas i Mexico.

Publisert
Sist oppdatert

Hotellet Quinta Real Zacatecas blir kalt et av verdens uvanligste hotell, og det med god grunn. Hotellet er bygget inn i tyrefekterarenaen San Pedro, som ble bygd på 1800-tallet. Arenaen er restaurert siden den gangen, og har blitt brukt til tyrefekting helt fram til 1975. Det spesielle hotellet ble åpnet i 1989.

Som navnet tilsier, ligger Quinta Real Zacatecas i byen Zacatecas i Mexico. Byen er hovedstad i delstaten med samme navn. Byen har også mange andre historiske bygninger, og det historiske sentrumet har ligget på UNESCOs verdensarvliste siden 1993. Hotellet ligger fem minutters spasertur fra sentrum, og cirka 20 minutters kjøretur fra flyplassen.

>> BILDER av hotellet

49 rom, tre klasser

Det firestjernes hotellet består av 49 fasjonable rom. 36 av disse er såkalte ”Master Suites”, relativt luksuriøse rom med små terrasser. I tillegg finnes det 13 romslige ”Grand Class Suites” som lokker med blant annet boblebad og god utsikt. For dem med aller tykkest lommebok kan hotellet også friste med en ”Presidential Suite”. Suiten går over to etasjer, hvor første etasje har en stue, spisestue og bad med boblebad, mens andre etasje består av to ”Grand Class”-suiter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer