Bo i Køben sentrum for 175 kroner

Fra 1. april kan du overnatte i København sentrum for 165 danske kroner natta.

Publisert
Sist oppdatert

Alle som har overnattet i København, har vel erfart at det er langt mellom de rimelige overnattings- alternativene i sentrum. Det skal godt gjøres å finne et hotellrom under tusenlappen, for ikke å si under 1.500 kroner, om du vil bo sentralt. For tre år siden åpnet Danhostel Copenhagen City med imponerende 700 sengeplasser fordelt på 182 rom. Dette er også beliggende i sentrum, men med adresse H.C. Andersens Boulevard 50, er dette hakket mer usentralt enn det ferskeste skuddet på vandrerhjemstammen.

Det nye Danhostel Copenhagen Downtown ligger like ved Rådhusplassen og Strøget. Her blir det plass til 300 gjester, og i tillegg til sengelasser blir det kafé, lounge og restaurant. De ønsker at dette skal bli et annerledes overnattingsalternativ i sentrum, hvor det satses på kultur, kunst og atmosfære i stedet for dyre hotellrom.

Det nye vandrerhjemmet får mange forskjellige romtyper, alt fra de billigste sengeplassene i 8-mannsrom (165 dkk/natt), til luksus dobbeltrom for 599 danske kroner natta per rom (634 norske kroner). Og et dobbeltrom for denne prisen er billig i Køben sentrum ... Her er også luksus trippelrom, samt ordinære dobbeltrom, 3-sengsrom og 4-sengsrom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer