Bo i luksus på ikke-hoteller

Tilbyr korttidsleie i private boliger i storbyene London og New York.

1st Street i New York, et av selskapets ikke-hoteller. Foto: onefinestay
1st Street i New York, et av selskapets ikke-hoteller. Foto: onefinestay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tjenesten Airbnb har fått mye oppmerksomhet de siste årene, og har vokst voldsomt. At private kan leie ut hele eller deler av leiligheten til turister, og samtidig skaffe seg en liten ekstrainntekt, har blitt populært. I mange land gjør lokalbefolkningene dette av ren nødvendighet også, på grunn av de harde økonomiske tidene som har rammet mange de siste årene.

Slik bodde vi krisebillig i Spania

Bo på ikke-hoteller

Men det er alltid noen som drar det et skritt videre. Tjenesten OneFineStay startet opp i 2009 for å tilby reisende et alternativ til hoteller, men da i private hjem med et snev av luksus.

Her slipper de ikke inn hva som helst av utleieobjekter, men tilbyr det det selv hevder er "nøye kurerte bosteder" i London og New York. Tanken er altså at gjestene skal oppleve litt av servicen de kjenner fra hoteller, med luksuriøst sengetøy, tykke håndklær og toalettsaker på badet, samtidig som de bor i "ekte" boliger.

Med på avtalen følger også en iPhone til utlån, som skal være spekket med tips til hva man kan gjøre i nærområdet og byen forøvrig. Dessuten tilbyr Onefinestay concierge-tjenester som kan hjelpe med barnevakt, transport, restaurantbooking og lignende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer