Bo lekkert i skibakken

Fra 1.500 til 10.500 kr natten.

Bo lekkert i skibakken
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de siste årene har det skjedd ganske mye med overnattingsmulighetene ved de største skisentrene. Det har åpnet en drøss med lekre hoteller og leilighetskompleks som retter seg mot skiturister som synes det er verdt å legge inn litt ekstra penger på overnattingen.

Det heteste er å ha et spaanlegg og stilig svømmebasseng der gjestene kan slappe av og løse opp i slitne lårmuskler etter en dag i bakken.

Conde Nast Traveler presenterte nylig en oversikt over de lekreste. Vi har plukket ut hotellene som ligger i kjente alpelandsbyer der vi nordmenn gjerne reiser på skiferie.

Hotel Matterhorn Focus, Zermatt, Sveits

Moderne hotell bygget i tre, glass og stål. Hotellet har et spa med et sirkelrundt svømmebasseng. 27 av de 30 rommene har utsikt mot Matterhorn.

Pris: Fra 320 sveitsiske franc (cirka 1.750 kr) for et dobbeltrom.På nett: Hotel Matterhorn Focus

Copperhill Mountain Lodge, Åre, Sverige

Hotellet ved en gammel kobbergruve, og kobber finner du igjen i interiøret, blant annet på det enorme pipeløpet i resepsjonsområdet. Ellers er stilen skandinavisk i de 112 rommene, som har store vinduer ut mot åsene rundt Åre. Hotellet har et spa med samiskinspirerte behandlinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.