Bo midt i smørøyet

For en skikkelig disneylandopplevelse på to til tre dager er det greit å bo på et hotell i nærheten av parkanlegget. Av Stine Okkelmo

Du får neppe bo her, men det finnes hoteller inne på parkområdet. Foto: Stine Okkelmo Foto: Stine Okkelmo
Du får neppe bo her, men det finnes hoteller inne på parkområdet. Foto: Stine Okkelmo Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Disneyland Resort har seks hoteller på området, og tre nye vil stå ferdig i løpet av denne våren og sommeren. De seks eksisterende hotellene er Cheyenne, New York, Sequoia, Santa Fe, Newport bay Club eller Disneyland, som er kronen på verket og ligger rett ved inngangen til parken. Hotellrom på alle disse hotellene og andre i området kan bestilles gjennom Disney på www.disneylandparis.com eller ved å ringe 810 62 030 (engelskspråklig bestillingstjeneste for norske tilreisende). Her er det også mulig å bestille pakkeløsninger med hotellopphold og disneylandbilletter inkludert. Pakkeløsningene koster fra €189 (cirka 1.480 kroner) per voksen for to netter og tre dager i Disneyland, basert på to voksne som bor sammen.

Nær parken

Ellers kan man bo på noen av hotellene som ligger i nærheten og langs RER t-banen som stopper på Marne-la-Vallèe/Chessy rett ved inngangen til parken. T-banen går med noen minutters mellomrom fra tidlig om morgenen til rundt midnatt.

Ett stopp fra parken, i Vallè du Europe ligger hotell som Hôtel du Moulin, hvor et dobbeltrom koster €82 (cirka 660 kroner). Et firemannsrom koster €103 (cirka 800 kroner). Samme sted ligger også Novotel hvor dobbeltrom koster €106 (cirka 830 kroner). Alle priser gjelder høysesongen. Vallè du Europe består ellers av en hovedgate med bank, frisørsalong, noen barer og restauranter, alt bygget for å tjene Disneylands besøkende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer