Bo som en hobbit

Woodlyn Park heter stedet der du kan bo i verdens førstte hobbit-hotell.

Publisert
Sist oppdatert

I Woodlyn Park, Waitomo, på New Zealand, kan du nå bo på verdens første Hobbit-hotell. The Hobbit Motel er skapt på inspirasjon fra filmene om Ringenes Herre, og er bygget på samme område som to andre overnattingsmerkverdigheter: Et togvognhotell og et flyhotell.

The Hobbitt Motel: Bo som en hobbit i huleaktige leiligheter som ligger innfelt i en skråning. Runde dører og vinduer og gress på taket med dertil hørende sauer på beite, er en del av opplevelsen. Her kan du overnatte for 660 kroner per natt for et par, 50 kroner per ekstra person ut over to. The Train Motel: Toghotellet - The Waitomo Express er en jernbanevogn fra 1950-tallet, som er gjort om til hotelleilighet. Overnatting her koster 500 kroner for to, 50 kroner i tillegg per ekstra person.

The Plane Motel: Et av de siste allierte flyene som forlot Vietnam etter krigen, har fått et nytt liv som leilighetshotell med to boenheter. Overnatting for 560 per par i flyets haleparti, eller 610 kroner per par i cockpit. For 50 kroner per ekstra person kan dere overnatte flere i hver leilighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.