Bo som en konge i Tivoli

Nå er det mulig å overnatte i verdens eldste fornøyelsespark. Men det koster skjorta.

Publisert
Sist oppdatert

Det over 100 år gamle restauranthuset Nimb er i løpet av det siste halvannet året blitt forvandlet til luksushotell.

Bygget er blitt pusset opp for 100 millioner kroner og nå er det klar for å tiltrekke seg luksushungrige gjester fra hele verden.

Se bilder av luksusen her

- Vi ønsker å være mer enn et hotell. Hos oss skal gjestene føle seg personlig velkommen fra første minutt, derfor har vi ingen tradisjonell hotelskranke når du booker inn. Alt skjer på forhånd. Så når gjesten kommer, vet vi hvem det er, sier Jack Andy Jørgensen, assisterende hotellsjef.

- Det er også vanlig at vi introduserer gjesten til hovmesteren i restauranten slik at man får mest mulig personlig service, sier han.

Skal du til København? Sjekk hva som er hot i byen nå

Stilig interiør på en av suitene. merk tapetet. Foto: Nimb/Tivoli
Stilig interiør på en av suitene. merk tapetet. Foto: Nimb/Tivoli Vis mer


Dyre netter

Hotellet tar imot reservasjoner, men det må skje via e-post.

- Nimb er ikke et snobbete hotell, men et luksuriøst hjem der man mot passende betaling er en personlig gjest, sier han.

Og passende betaling er fra 3.900 til 8.500 kroner natten! Men da får du riktignok en svær og en stab som står på pinne for deg 24 timer i døgnet.

For dyrt? Her koster købenovernatting bare 175 kroner natta

Når DinSide er på besøk har hotellet vært åpent i tre uker, og Jørgensen forteller at de ikke har fullt belegg enda.

- Vi satser på at det tar seg opp etterhvert, restauranten har fått meget gode anmeldelser og tilbakemeldingene fra gjestene er gledelige. Vi bruker ingenting i markedsføring og satser på word-of mouth-metoden, sier han.

Maskulin og elegant suite. Foto: Nimb/Tivoli
Maskulin og elegant suite. Foto: Nimb/Tivoli Vis mer


Høye ambisjoner

Det er med stolthet hotellsjefen viser oss rundt i dette gigantiske tempelet som består av 13 suiter, fra 26 til 60 kvadratmeter. Alle med peis og utsikt til Tivolihagen. Men Nimb er ikke bare et hotell, men også et gastronomisk eventyr med gourmetrestaurant, delikatessebutikk, sjokoladefabrikk, økologisk meieri og vinbutikk.

- Vil du smake en flødebolle fra Løgismose, spør Jørgensen, mens vi svinger innom det økologiske meieriet som fremstår i ny og moderne drakt.

Og maken til flødeboller skal man lete lenge etter. De smaker himmelsk!!

- Vi har samlet alt for den kresne under ett tak. I Restaurant Herman har vi ansatt de aller beste kokkene og vi har ambisjoner om stjerne i Michelin-guiden mens han skrider rundt på eksklusiv parkett.

Nå er målet å plassere hotellet i den absolutte verdenselite av små, luksuriøse storbyhoteller.

På nett: Nimb

Se bilder av luksusen her


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer