Bo som Stordalen i New York

Femstjerners spa, personlig trener og New Yorks beste utsikt.

God morgen, New York! Selv de mest ihuga B-menneskene vil sprette opp av sengen når de våkner til dette synet? Her fra soverommet til en av suitene med utsikt over Central Park og Upper East Side. Foto: Mandarin Oriental
God morgen, New York! Selv de mest ihuga B-menneskene vil sprette opp av sengen når de våkner til dette synet? Her fra soverommet til en av suitene med utsikt over Central Park og Upper East Side. Foto: Mandarin Oriental Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mye 10 kvadratmeter og toalett på gangen over Petter Stordalens nye studenthybel. Hotellmillionæren som snart setter seg på skolebenken for å studere miljø i New York har valgt en luksussuite på eksklusive Mandarin Oriental som hjem for seg og sin forlovede Gunhild Melhus.

Ekstravagant, vil kanskje noen si. Research, kan Stordalen replisere. Vi tenker i vårt stille sinn at den beste researchen en hotelleier kan gjøre er å bo på en rekke ulike hoteller, men hadde vi hatt råd, ja, så hadde kanskje vi valgt akkurat det samme. For på Mandarin Oriental er ingen ting overlatt til tilfeldighetene.

Se bildespesial fra hotellet lenger ned

Fem stjerner

Hotellet kan skilte med intet mindre enn fem stjerner. Og fem stjerner i New York er noe helt annet enn egenerklærte femstjernershotell i det populære ferielandet Syden. Her er alle detaljene på plass, og det er luksus så langt øyet ser.

Når du kommer inn i hotellet ser det kanskje litt beskjedent ut, men resepsjonen på gateplan har kun som formål å filtrere ut gjester man ikke vil ha opp i den egentlige resepsjonen. Den ligger 23 etasjer opp. En heistur du bør ta, dersom du kommer forbi de strenge, men vennlige, dørvaktene. Hotellet har nesten 250 rom og suiter, og har selvfølgelig alle fasiliteter i orden, som treningsrom, svømmebasseng, restauranter og barer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer