Bø Sommarland

Bø Sommarland kan skryte av å være Norges største vannland.

Publisert
Sist oppdatert

Her er det flere badeområder, som retter seg mot forskjellige grupper: Badeland for de små; eget område med sklier og en berg- og dalbane i vann; strand, solsenger og kafeteria på Bøverstranda - og konstant strøm og en flodbølge som kjøres ut en gang i timen i Sommarlandelva. Temperaturen i bassengene holder 25 grader hele sommeren.

Men selv om Sommarland kanskje helst retter seg mot badeglade, trenger du ikke å trekke i badebukse og solfaktor for å glede deg i Bø. I Sommarland finner du også Lekeland, Tivolibyen Tarzanløypa og Steintjønn.

Lekeland er et tørt område med leker og underholdning – kanskje først og fremst for de aller minste. Her er sandkasser, gyngehester, klatrehus med mer, og i Lekeland kan du også boltre deg i et av Europas største lekeslott; det har et areal på 1.000 kvadratmeter. I Lekeland treffer du også klovnen Melvin Tix, som har underholdt i Sommarland i 17 år.

Tivolibyen kan by på pariserhjul, tombola og lykkehjul, sammen med andre typiske tivoliaktiviteter. Tarzanløypa er en hinderløype som inviterer til litt vennskapelig konkurranse. I Stintjønn kan du padle blant bevere og dinosaurer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer