Bø Sommarland

Bø Sommarland kan skryte av å være Norges største vannland.

Publisert
Sist oppdatert


Her er det flere badeområder, som retter seg mot forskjellige grupper: Badeland for de små; eget område med sklier og en berg- og dalbane i vann; strand, solsenger og kafeteria på Bøverstranda - og konstant strøm og en flodbølge som kjøres ut en gang i timen i Sommarlandelva. Temperaturen i bassengene holder 25 grader hele sommeren.

Men selv om Sommarland kanskje helst retter seg mot badeglade, trenger du ikke å trekke i badebukse og solfaktor for å glede deg i Bø. I Sommarland finner du også Lekeland, Tivolibyen Tarzanløypa og Steintjønn.

Lekeland er et tørt område med leker og underholdning – kanskje først og fremst for de aller minste. Her er sandkasser, gyngehester, klatrehus med mer, og i Lekeland kan du også boltre deg i et av Europas største lekeslott; det har et areal på 1.000 kvadratmeter. I Lekeland treffer du også klovnen Melvin Tix, som har underholdt i Sommarland i 17 år.

Tivolibyen kan by på pariserhjul, tombola og lykkehjul, sammen med andre typiske tivoliaktiviteter. Tarzanløypa er en hinderløype som inviterer til litt vennskapelig konkurranse. I Stintjønn kan du padle blant bevere og dinosaurer.

Nytt i år: Ny sandvolleyballbane som innvies av oppvisningskkamp mellom noen av Norges beste damelag.

Sesong: Åpent daglig fra 7. juni til 17. august. Badeparken har noe kortere åpningstid i lavsesong. Høysesong er fra 21. juni til 10. august.

Priser: Varierer med sesong, dyrere i høysesong.

    Voksen: 195/220
    Barn 3-13 år: 165/185
    Barn under tre år gratis.

Parken har egne priser for pensjonister og funksjonshemmede, samt 2-dagers priser.

Hvor: Bø i Telemark.

Bø Sommarland på nett

Gå videre til neste park

Gå til prisoversikten
Tilbake til hovedartikkelen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer