Bodde med lik i kjølebag på hotell

En hotellgjest fra New Zealand som bodde på et luksushotell i California, hadde et noe spesielt innhold i kjølebagen sin ...

Publisert
Sist oppdatert

Der fant nemlig politiet liket av kjæresten hans pakket i tørris. Liket skal ha ligget der i et år, og nå har Stephen David Royds klart å bortforklare det hele på religiøst grunnlag.

Politiet arresterte Royds etter at de fant liket av Monique Trepp, 33, pakket ned på rom 966 på Fairmont Newport Beach hotel forrige torsdag, melder New Zealand Harald.

Royds forklarte til politiet at Trepp døde av religiøse årsaker.

- Alt som skjedde var av religiøs bakgrunn, sa han gjentatte ganger i retten.

Royds skal ha bodd på det firestjerners hotellet i oppimot tre år, hvor han betalte 300 dollar natten i cash.

Saken har hatt mange bisarre vendinger, og både Royds og kjæresten skal tidligere ha vært dømt for narkotikaomsetning og salg.

Royds har også stjålet flere alias fra kjente tv-serier i USA, som han har operert under. Et av disse skal være Mel Profitt.

Når politiet gikk inn på rommet hans etter lengre narkotikaspaning, hadde de vanskelig for å komme seg rundt på grunn av brukerutsyr og innpakkede julepresanger.

Obduksjonsrapporten stadfester at Trepp ikke døde som årsak av kriminelle handlinger, og Royds har ikke blitt siktet i sammenheng med hennes død. Hun skal ha dødd av en overdose.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer