Bommet på feriemålet med 3.000 kilometer

London (NTB): Familien Coray fra Cardiff i Wales gledet seg til ferien på Kanariøyene, men fikk en dårlig start på turen. Flyet deres landet nemlig i Tyrkia, rundt 3.000 kilometer fra stedet der de hadde bestilt hotell.

Publisert
Sist oppdatert

Det var hektisk sommertrafikk på Cardiffs flyplass, og på en eller annen måte fikk familien utdelt feil boardingkort ved innsjekkingen. De skulle til Lanzarote, men havnet i den tyrkiske kystbyen Bodrum, skrev London-avisen The Times tirsdag.

De ante fred og ingen fare, inntil flyet satte hjulene på bakken og flyvertinnen sa «velkommen til Tyrkia».

- Jeg vet at flyplassfolk av og til sender bagasje til gale steder, men jeg visste ikke at de gjorde det med passasjerer også, sier Tania Coray.

Hennes mann Charlie forteller at klokken var halv sju om morgenen da paret og deres datter Phoebe kom til flyplassen i Cardiff.

- Vi gikk vel i halvsøvne, og da vi kom til utgangen leverte vi bare boardingkortene, satte oss ned i flysetene og sovnet, tilføyer han.

Får refundert ekstrautgiftene

På flyplassen måtte de betale rundt 100 kroner i visumavgift, før de fikk lov til å sette seg på første fly hjem. En talskvinne for reiseselskapet First Choice sier familien vil få refundert alle ekstrautgifter tabben påførte dem.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer