Bond for en helg

Han fråtser i raske kjøretøy, fancy klær og spennende spionoppdrag. Hvem skulle ikke likt å leve som 007 Bond, James Bond - om så enn bare for noen timer.

Publisert
Sist oppdatert

Vi viser vei til Bond-inspirerte opplevelser for deg som vil friste lykken som sjarmerende hemmelig agent. Farten og spenningen må du imidlertid skape selv.

Skroll ned for mer.

Vi legger an vår beste Thatcher-engelsk og setter kursen mot de britiske øyer for å få de rette Bond-vibrasjonene.

Bond kjører også Aston Martin i den siste filmen; men her en Aston Martin Vanquish.
Bond kjører også Aston Martin i den siste filmen; men her en Aston Martin Vanquish. Vis mer


Raske biler

Raske biler er Bonds kjennemerke. Selv om Bond gjennom 20 filmer har hatt gleden av mange forskjellige merker av raske sportsbiler, er det én som kanskje regnes som den urtypiske Bond-bil: Aston Martin DB5 fra filmen "Goldfinger".

Du er for sent ute til å ta bilen i nærmere øyesyn på Bond-utstillingen, da den har hatt sin siste dag i London og er på vei ut på verdensturne. Andre biler fra James-Bond filmene er det imidlertid mulig å se på The National Motor Museum, blant annet en Jaguar XKR Roadster fra den siste Bond-filmen, "Die Another Day". Museet ligger i Beaulieu, rundt 14 mil sørvest for London.

Aston Martin er et bilmerke som James Bond synes å føle seg hjemme i. Du kan selv leie en Aston Martin og gli rundt på Storbritannias veier. Selskapet British Car Rental leier ut blant annet Aston Martin. Du kan leie en DB7 for fra 395 pund per dag (4.482 norske kroner).

Du kan selvsagt også kjøpe deg en Bond-bil. En Aston Martin DB5 fra 1964/65 koster fra rundt 40.000 britiske pund (cirka 454.000 norske kroner). Sjekk utvalget på Aston Martin-eiernes klubb.

Gå videre i artikkelen:

 • Raske båter

 • Fancy klær, dyre hoteller, spionasje og golf
 • - Og de vakre jentene? De må du nok skaffe til veie selv …

  Mer om Bond

 • Her er Bond skutt

 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer