Bond for en helg

Han fråtser i raske kjøretøy, fancy klær og spennende spionoppdrag. Hvem skulle ikke likt å leve som 007 Bond, James Bond - om så enn bare for noen timer.

Publisert
Sist oppdatert

Vi viser vei til Bond-inspirerte opplevelser for deg som vil friste lykken som sjarmerende hemmelig agent. Farten og spenningen må du imidlertid skape selv.

Skroll ned for mer.Vi legger an vår beste Thatcher-engelsk og setter kursen mot de britiske øyer for å få de rette Bond-vibrasjonene.

Raske biler

Raske biler er Bonds kjennemerke. Selv om Bond gjennom 20 filmer har hatt gleden av mange forskjellige merker av raske sportsbiler, er det én som kanskje regnes som den urtypiske Bond-bil: Aston Martin DB5 fra filmen "Goldfinger".

Du er for sent ute til å ta bilen i nærmere øyesyn på Bond-utstillingen, da den har hatt sin siste dag i London og er på vei ut på verdensturne. Andre biler fra James-Bond filmene er det imidlertid mulig å se på The National Motor Museum, blant annet en Jaguar XKR Roadster fra den siste Bond-filmen, "Die Another Day". Museet ligger i Beaulieu, rundt 14 mil sørvest for London.

Aston Martin er et bilmerke som James Bond synes å føle seg hjemme i. Du kan selv leie en Aston Martin og gli rundt på Storbritannias veier. Selskapet British Car Rental leier ut blant annet Aston Martin. Du kan leie en DB7 for fra 395 pund per dag (4.482 norske kroner).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer