Bonus er bogus!

Er du ikke forretningsreisende eller reisegal, kan du se langt etter ordningene du misunner enkelte. Les konklusjonen vi har kommet med.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere har vi skrevet om Eurobonus-ordningen til SAS Braathens og hva du må gjøre for å oppnå de forskjellige klasser av Eurobonus. SAS Braathens er en del av Star Alliance, og du kan tjene inn poeng hos flere selskaper enn SAS Braathens. Ordningene er ikke identiske, hos noen tjener du poeng etter hvor mye du betaler for reisen, mens du hos andre må reise langt og mye for å oppnå status.

Når du endelig har kommet opp på ditt rette nivå, kan du begynne å gjøre deg nytte av fordelene. For å ha en ting helt klart. Du får ikke gullmedlemskap dersom du ikke har en jobb som krever at du reiser mye, eller du har godt over gjennomsnittet med penger. En ivrig turist klarer heller ikke noe gullmedlemskap.

Velg ditt selskap

Det er ingen restriksjoner på hvilket flyselskap du kan tjene opp bonuspoeng hos, eller være medlem hos. Hos de forskjellige alliansene har du også muligheten til å tjene poeng på tvers av flyselskapene og deres allianser. Det vil si at dersom du er Eurobonusmedlem kan du tjene poeng på flighter med Thai airways, ettersom begge er Star Alliance-medlemmer. Er du Royal Orchid Plus medlem (Thai) kan du tjene på SAS sine flighter og liknende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer