Bøøøøøøø

Amerikanske Forbes har listet opp verdens mest skremmende steder. Mange er i Europa.

Publisert
Sist oppdatert

Her er topp fem mest skremmende steder, som listet opp av Forbes på nett. Varm opp med disse smakebitene, før du skremmes opp ytterligere av hekser og skrømt som kommer på døren din i kveld.

1. Bran Castle, Romania

Hjemmet til virkelighetens Dracula? I alle fall er det her man antar at Bram Stoker fant inspirasjon til sin historie og Dracula. Prins Vlad regjerte herfra, og var beryktet for sine voldsomme henrettelsesmetoder.

På nett: Brancastlemuseum.ro

2. Tower of London, London, England

Legenden sier at den henrettede konen til Kong Henry VIII, Anne Boleyn, vandrer rundt i gangene her, med sitt avkappede hode vuggende i hendene og på søken etter sin uto ektemann som fikk henne avrettet så han kunne gifte seg med en annen kvinne ...

På nett: hrp.co.uk

3. Katakombene, Paris, Frankrike

Her ligger lag på lag med hodeskaller og bein, gravd opp fra byens overbefolkede kirkegårder på 1700-tallet. Besøkende påstår at de kan se spøkelser og høre hviskingen til de forflyttede døde.

På nett: paris.fr

4. Area 51, Groom Lake, Nevada, USA

Dette er en "topphemmelig" test-base drevet av myndighetene - men også et utmerket sted å se UFOer og utenomjordiske skapninger ... Det er i alle fall hva legenden sier. Du kan bli med på omvisning og jakt etter mystiske lysbevegelser på himmelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer