Bort fra massene i nord

Nordområdene er dominert av de gigantiske turistmagnetene ved Alcudia og Port de Pollenca. Hvor kan du rømme?

Publisert
Sist oppdatert

La oss slå fast at du ikke kan regne med å ha strendene for deg selv i dette området. Men vil du bort fra massene ved charterhotellene finnes noen muligheter i nærområdet.

Nord

Ta veien ut mot Cap de Formentor. Underveis ligger Platja de Formentor, en smal, kilometer lang strand med skog helt inntil. Hotellet er et velkjent kjendissted, men resten av stranden er deilig uberørt. På nordsiden av utstikkeren som ender i Cap de Formentor ligger en Cala Figuera som også skal være verdt å kikke innom for utsikten. Lenger inn langs nordsiden ligger Cala Sant Vicenc med litt mer strand å snakke om.

Kjøretips:Kjør nordover fra Alcudia, forbi Port de Pollenca og ut mot Cap de Formentor. Få med deg utsiktspunktene underveis.

Nær Arta

Reiser du heller sydover fra Alcudia kan buktene ved Arta-fjellene lokke. Sjekk Cala Torta som er den største av flere ubebygde strender i området. Andre er Cala Rajada og Cala Agulla. Sistnevnte er det mange som skryter av på grunn av de flotte sanddynene, men beklageligvis er det også mange som trekker hit i sesongen.

Kjøretips:Ta veien sydøst mot Artà og Capdepera.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer