Bøtelagt for å spise for sakte

Burgermiddagen ble alt annet enn et Happy Meal for briten som spiste maten i bilen. Han brukte for lang tid, og fikk 1.394 kroner i bot.

Publisert
Sist oppdatert

Jamie Thomson brukte rundt en time på å spise burgermenyen i sin egen bil på parkeringsplassen utenfor McDonalds ved Gatwick.

Etterpå vanket det bot i posten. Han hadde brukt lenger tid enn de regulerte 45 minuttene på burgerrestaurantens parkeringsplass. Boten dumpet ned i postkassen noen uker etter lunsjen, og det som mannen inntil da hadde trodd var et ganske vanlig Happy Meal, viste seg å bli en dyr og traurig affære.

Sjekk toppsakene på DinSide Reise nå

Thomson har nektet å betale boten på 125 pund (1.394 kroner), og beløpet han skylder har nå steget til 213 pund (2.376 kroner). Han er truet med søksmål og inkasso, men forretningsmannen holder på sitt og sier at verken han eller noen av hans familie kommer til å sette sine bein i en McDonalds-restaurant igjen.

Det strengt regulerte parkeringssystemet er innført på et 40-talls McDonalds-restauranter i Storbritannia. Selve parkeringstjenestene, med nummerskiltgjenkjennelses-kameraer som registrerer når du kommer og når du drar, driftes av en ekstern aktør, Civil Enforcement. Saken har skapt store overskrifter i britiske media.

Kjøper du fast food, får du jammen ta konsekvensen av det og forholde deg til måltidet som fast food, øyensynlig ...

(Kilde: Guardian)


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer