Bøtelagt for feriemoro

Denne sommeren har vi svømt over av historier om bøter for de mest prosaiske handlinger. Se hva du ikke må gjøre hvor, om du vil holde deg unna lovens strenge arm.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer skrev DinSide om mannen som satte seg på en benk i en botanisk hage i München, og fikk bot for det! Det skandaløse feiltrinnet mannen gjorde seg skyld i, var å parkere akterspeilet på en benk reservert for voksne i følge med barn. Selv hans appeller til domstolen førte ikke fram, og benkesittingen kostet ham til sist drøye 600 kroner.

Botanisk benkebot

Skroll ned for flere fengslende kostbare historier.Om vi fortsatt holder oss til Tyskland, kan vi også fortelle historien som stod på trykk i Ananova tidligere i sommer, om det kåte tyske paret som ble overrasket av politi midt i akten. De ble ikke straffet med bot, selv om mange puritanere vil mene at denne forseelsen er av litt grovere art enn å sette seg på feil benk i en park. Politiet løste problemet ved å dusje de elskende med en romslig bøtte kaldt vann. Vanligvis kan offentlig sex i Tyskland medføre bøter på opptil 8.600 kroner.

Dyre kirketrapper og kostbar nakenbading i Italia

Italienere er heller ikke snaue med å innføre bøter for de mest dagligdagse forseelser. I Firenze og Venezia er de for eksempel fryktelig plaget av trøtte turister som finner hvile på trappene til byenes katedraler. I Pavens nærmeste hjemland straffes slik ukristelig oppførsel nå med bøter i størrelsesorden 400-500 kroner, melder Lycos.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer