Bra mat til en billig penge i Oslo

Skal du ut og spise, vil du at maten skal være god.

"Ekte" thailandsk feriefølelse på Yaya's Foto: Yaya's
"Ekte" thailandsk feriefølelse på Yaya's Foto: Yaya's Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kjipeste med å gå ut og spise, er å få servert mat du vet du veldig enkelt kunne laget mye bedre selv.

Et godt eksempl på dette var pastaretten en venninne av meg fikk servert på en restaurant/kafé for en stund siden. På menyen sto det at det skulle være kjøttfylte pastaputer i tomatsaus. På bordet kom en tallerken med pastaputer som helt åpenbart kom fra en Fjordlandpakke kjøpt på Prixen rett borti gata. Selv ikke tomatsausen så hjemmelaget ut. Og denne herligheten kostet 150 kroner.

For noen uker siden skrev vi en sak om billige og bra restauranter i Oslo som falt i smak hos dere lesere. Derfor følger vi nå opp med del to.

Tipsene kommer hovedsaklig fra kolleger i DinSide, men vi fikk også inn et par bra tips fra leserne.

Tre retter til 325 kr

Arakataka har holdt stand i flere år, og har et godt rykte. Restauranten et par kvartaler unna Youngstorget har dessuten rasende billig trerettersmeny til 325 kroner. Vinpakke koster 239 kroner, og ølpakke 179 kroner. Maten er i hovedsak basert på norske klassikere som blomkålsuppe, kveite, reinsdyr og svineribbe. Passer for: Middag for to, forretningsmiddag, vennemiddag, spesielle anledninger eller en hverdagsmiddag med ekstra snert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer