Bra og billig overnatting i NYC

Det er dyrt å bo i New York, men det finnes steder som ikke lopper deg.

Colonial Inn er et av alternativene for deg som reiser på budsjett. Foto: Colonial Inn
Colonial Inn er et av alternativene for deg som reiser på budsjett. Foto: Colonial Inn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I skrivende stund er det oktober, og høysesong for storbyferier. New York er byen som ofte står høyest på ønskelisten for storbyturisten. Akkurat nå er dessuten dollaren lav (per 8/10 koster en dollar cirka 5,80 kr), noe som gjør en tur over there enda mer fristende.

Hvis du har vært i New York før, vet du at det er ganske dyrt å bo på hotell der. Heldigvis finnes det hoteller som er billige, men som likevel er pene og ordentlige med fine rom og skikkelig service.

I denne artikkelen presenterer vi syv eksempler. Husk at hoteller som dette raskt blir fullbooket, så du bør være tidlig ute med bestillingen. Dersom ingen av disse passer deg, så sjekk ut de tidligere artiklene vi har skrevet om billige New York-hoteller under (merk at prisene kan ha endret seg siden disse sakene ble publisert):

Ni billige New York-hotellerFem billige New York-hoteller

Her er de syv ferske forslagene:

Merk at dersom prisen ikke inkluderer skatter og avgifter må du legge på 14,75 prosent pluss en "occupation tax" på rundt 3,50 dollar på prisen for å få totalbeløpet du må betale per natt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer