Braathens med nye utenlandsruter

Braathens utvider rutenettet med fire nye utenlandsruter fra neste år.

Braathens med nye utenlandsruter
Publisert
Sist oppdatert

På tidligvinteren i 2001 startet Braathens direkteflyvninger til de populære destinasjonene Nice og Barcelona. I en pressemelding uttaler adm. dir. i Braathens, Knut A. Solberg, at selskapets satsninger på utenlandsruter for fritidsreisende har vært riktig. Fra 30. mars 2003 starter de nye direkteflyvninger fra Oslo til Roma, Palma, Las Palmas og Dublin.

Til å begynne med vil selskapet fly direkte til Roma fire dager i uken, til Palma på Mallorca og Las Palmas på Gran Canaria tre dager i uken, og til Dublin tre ganger i uken.

Prisene er ikke klare ennå, men informasjonsavdelingen i selskapet lover konkurransedyktige priser. Priser og billetter legges ut i første halvdel av januar 2003.


Ut på tur?

Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

  • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
  • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
  • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
  • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
  • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer