Braathens

Fjorårets soleklare vinner, med terningkast 6, har ”forbedret” bestillingstjenesten sin. Men alle forbedringer er dessverre ikke til det gode.

Publisert
Sist oppdatert

Tilbyr: Et interaktivt rutekart lar deg plotte inn avreise- og ankomststed, og du finner rutetider på strekningen – både Braathens-, SAS- og Widerøe-flyvninger. Du kan også laste ned tidtabeller i et mer utskriftsvennlig format.

Du kan sjekke om flyet er i rute, og du kan sjekke hvilke billettyper Braathens opererer med – men i likhet med SAS, oppgir de ikke prisene i de ulike priskategoriene.

Her er oversikt over alle Braathens destinasjoner, med nyttig flyplassinformasjon som avstand til sentrum, kontaktinformasjon, kollektivtrafikk, hoteller med mer. I tillegg har Braathens også mer utførlige destinasjonsguider med pekere videre til London, Barcelona og Nice.

Du kan sjekke vareutvalget for shopping om bord Braathens-flyene, og gjøre bestillingen fra PCen. Du kan søke etter forsvunnet bagasje gjennom systemet WorldTracer, og du finner selvsagt informasjon om selskapet, flyene og praktiske opplysninger.

Sidene er på norsk, og du kan velge engelske sider dersom det er ønskelig.

Nettbestilling: Billettbestillingen er på norsk. Det første du må gjøre, er å velge billettkategori. Du må da vite hvilken billettkategori du ønsker, som ikke alltid er like lett å vite. Det dukker riktignok opp informasjon om de ulike billettypene etter hvert som du velger de ulike, men hele denne seansen er i grunnen ikke veldig intuitiv. For førstegangsbrukere er det ganske enkelt ikke lett å skjønne at du må velge billettkategori.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer