Bråkete hotellgjester

Herlige Mallorca? Neppe hva disse gjestene syns om ferieøya etter et heller bråkete opphold blant festglade ungdommer.

Publisert

Turen gikk med Star Tour til Mallorca på sensommeren i fjor. For mange nordmenn der den spanske øya fortsatt en av reisefavorittene sommerstid. At det er mye unge mennesker og en smule festaktiviteter der er vel for så vidt ingen overraskelse. Likevel vil man nok forvente at hotellnaboene holder fred på rommet, i henhold til vanlige internasjonale hotellregler – og normal folkeskikk.

Bråkete engelskmenn

Dessverre er det ikke alltid roen som hersker på feriehotellene i Syden. Det fikk klagerne i denne saken til fulle oppleve. På hotellet Barcelo Torrenova stod ”tenna i tapeten” med alt for jevne mellomrom. Hver eneste natt i 14 dager ble klagerne plaget av bråk, fyll og spetakkel fra naborommene. Både hotellresepsjonen og charterselskapets representanter på stedet ble kontaktet. Den andre dagen fikk de reisende bytte rom – til ingen nytte. Det var like mye bråk fra naborommene her også. For det meste var det unge engelske turister som stod for støyen.

Selskapet bekrefter problemene

Star Tour bekrefter at det har vært problemer med støy i den aktuelle perioden, og at klagerne ga beskjed til selskapets representanter på reisemålet. Dermed er to viktige kriterier for å få erstatning oppfylt. Selskapet beklager også at de reisende ble plaget, og at de ikke greide å rydde opp i forholdene under oppholdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer