Brasil nå!

Karnevalene i Brasil starter 20. februar. Skal du være med på leken, må du bestille nå.

Publisert
Sist oppdatert
Bahia.

Foto: Embassy of Brazil Foto: www.brazil.org.uk
Bahia.

Foto: Embassy of Brazil Foto: www.brazil.org.uk Vis mer


- Det var svinaktig moro. Jeg kommer aldri til å få en slik ferie igjen, gliser Hege Charlotte Bakken. – Jeg fikk sydd meg en drakt; en bikini, støvletter og store fjær og deltok på en av Rios sambaskoler.

Er du klar for å de karnevalsfestene i Brasil, må du kjappe deg.

- Det begynner å bli trangt om plassen nå, sier Diana Skog hos Brasils turistkontor i Stockholm.

Delta selv!

Prisma, Kilroy Travels, Oslo Reisesenter, Globetrotter, STS Education og Latin-Amerika Reiser AS i Skien selger Brasil-reiser. Hos Prisma koster flybilletter med Air France til Rio fire dager forut for karnevalsåpningen, 9.643 kroner. For å få ned prisen foreslår reisebyrået å fly til São Paulo. Det koster 7.637 kroner. Det brasilianske turistbyrået foreslår å kjøpe karnevalspakke med flybillett og adgang til gode plasser til de store paradene i Rio. Men også andre steder i Brasil er vel så bra som Rio.

- I Salvador det fullt party på gatene og her er du mer på karnevalet. I Rio er det mer som å gå på fotballkamp; du må følge det fra sidelinja, sier Diana Skog ved det brasilianske turistkontoret til DinSide.

Hege Charlotte Bakke svingte seg med sambaskolene i Rio De Janeiro.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Hege Charlotte Bakke svingte seg med sambaskolene i Rio De Janeiro.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer


Men er du klar for å iføre deg fjær, glitter og bikinier og svinge deg med sambaskolene, finnes det noen knep; Hege Charlotte Bakke fikk innpass på en av Rio-karnevalets sambaskoler og danset gjennom Rios gater under hele karnevalet.

- Vi kom i kontakt med noen folk på en sambaskole via chat på nett. Deretter bestakk vi skolen med 2.000 kroner hver. Dette inkluderte kostymene. Vi ordnet også leie av en leilighet via chat.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer