Brasils heteste reisemål

Vi guider deg til Sør-Amerikas svar på St. Tropez. Se bildene.

Strandliv i Brasils jet set metropol
Strandliv i Brasils jet set metropol Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BUZIOS/RIO: Helt siden superbabe Birgitte Bardot oppdaget den idylliske halvøyen på 60-tallet, har Buzios hatt et stjernespekket galleri av solslikkere og partyløver. Og det med god grunn.

Brasiliansk skjønnhet

Med en beliggenhet man bare kan drømme om, ytterst på en halvøy formet som en klo og omkranset av 27 idylliske strender, har Buzios mye å by på. Eksklusive butikker, flotte restauranter og barer, utrolig vannsporttilbud, fancy diskoteker, store villaer og elegante pousadaer. Den lille halvøyen har alt en kjendis måtte ønske seg på ferie.

Se bilder fra Buzios her...

Ofte kalt Sør Amerikas svar på St Tropez, har Buzios en stor fordel i forhold til det franske snobbestedet, nemlig det fraværende snobberiet. På sommeren finner du alt fra den trendy på 30, så vel som den unge surferen eller partyprinsessen. Fellesnevneren er likevel penger, for det er dyrere her enn mange andre steder i Brasil.

Så hva var det som gjorde Buzios så utrolig populært blant utenlandske kjendiser og brasilianere?

Mick Jaggers lekegrind

I kolonitiden var det lille stedet et gjemmested for franske pirater som opererte i farevannene rundt dagens Rio. Etter hvert som tiden gikk, ble halvøyen forandret til et fredfylt lite fiskesamfunn som levde etter solen og fangsten, før jetsettet ”oppdaget” at her var et gjemmested med noen av de beste strendene i Brasil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer