Bråsnudde etter dette

Kommentaren falt ikke i god jord.

SNUDDE: Flyet valgte å snu etter frekk kommentar fra en av passasjerene. Foto: Flightradar24/skjermdump.
SNUDDE: Flyet valgte å snu etter frekk kommentar fra en av passasjerene. Foto: Flightradar24/skjermdump. Vis mer
Publisert

Dårlig oppførsel på fly kan føre til store konsekvenser for berørte parter. I hvert fall når det går så langt at kapteinen velger å snu på turen.

Dette skjedde med en American Airlines-flygning som skulle gå fra New York til hovedstaden Georgetown i Guyana tirsdag forrige uke.

Flere medier har omtalt saken, deriblant The Independent.

FORSVINNER: En god del bagasje forsvinner eller kommer forsinket frem etter flyreiser. Derfor kan det være lurt å gjøre dette før du sender bagasjen! Video: Storyblocks / Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Det hele skal ha startet da passasjeren Joel Ghansham - som av den guyanske avisen Stabroek News omtales som en kulturaktivist - trengte hjelp med å legge bagasjen i hattehylla. Dette på grunn av helsemessige årsaker.

Ifølge Gransham selv, som har fortalt sin versjon på Youtube, skal den kabinansatte ha sagt at han ikke fikk betalt for sånt.

Ifølge Gransham selv, kom en annen kabinansatt bort og hjalp ham med bagasjen. Han skal også ha sagt unnskyld på vegne av selskapet.

Dermed var stemningen noe anspent allerede.

Etter å ha kommet opp i lufta, kom den første kabinansatte ned midtgangen for å servere drikke.

På spørsmål om han ville ha noe, valgte Gransham å ignorere spørsmålet.

Da den kabinansatte spurte på nytt, svarte han «Nei takk, kelner». Dette bekrefter han selv i videoen.

Denne kommentaren likte vedkommende dårlig, og dermed oppstod munnhuggeri. Det endte med at den kabinansatte meldte fra til kapteinen, som valgte å snu og fly tilbake til New York.

Politiet skal ha blitt tilkalt, men Gransham skal ikke ha blitt arrestert.

- Jeg satt rolig i setet mitt med beltet på, forklarer han.

American Airlines bekrefter overfor The Independent at de valgte å snu, og sier at sikkerhet er topp prioritet hos selskapet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer