Britiske hoteller for dårlige

Britiske turistmyndigheter innrømmer at hotellstandarden i landet ikke holder mål.

Britiske hoteller holder ikke mål.
Britiske hoteller holder ikke mål. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britiske hoteller er ikke kjent for sin høye kvalitet, og det innrømmer til og med formannen for Tourism UK, Philip Evans, nå til avisen Daily Telegraph. Han mener at et av fem britiske hoteller ikke holder den standarden de bør.

Hygiene- og sikkerhetsmangler

Standardene har nok blitt bedre enn før, men alt for mange hoteller gir ikke turistene bra nok valuta for pengene hevdes det. En liten gruppe hoteller holder ikke engang basiskrav til hygiene og sikkerhet. Andre er rett og slett nedslitte, og har ikke tilstrekkelig servicenivå.

- Folk kommer ikke til Storbritannia på grunn av solen, så vi må sikre oss at de får en førsteklasses opplevelse når de først er her, sier Evans til Daily Telegraph, og hevder at turister ikke får den opplevelsen på grunn av dårlig hotellstandard.

Verst i London

Evans mener problemet er størst i London. Det synes det også som på meldinger fra DinSides lesere. Klagemålene over sjabre London-hoteller er mange i reiseguiden.

Strengere reguleringer

Det engelske turistrådet vurderer nå reguleringer og tvungne inspeksjoner av hoteller før åpning. De varsler også muligheten for strengere helse- og sikkerhetsreguleringer. Dessuten ønsker turistmyndighetene å harmonisere systemene for hotellrangering mellom England, Skottland og Wales.

Kilde: Travel.telegraph.co.uk

Ut på tur?

Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer