Britiske hoteller for dårlige

Britiske turistmyndigheter innrømmer at hotellstandarden i landet ikke holder mål.

Britiske hoteller holder ikke mål.
Britiske hoteller holder ikke mål. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britiske hoteller er ikke kjent for sin høye kvalitet, og det innrømmer til og med formannen for Tourism UK, Philip Evans, nå til avisen Daily Telegraph. Han mener at et av fem britiske hoteller ikke holder den standarden de bør.

Hygiene- og sikkerhetsmangler

Standardene har nok blitt bedre enn før, men alt for mange hoteller gir ikke turistene bra nok valuta for pengene hevdes det. En liten gruppe hoteller holder ikke engang basiskrav til hygiene og sikkerhet. Andre er rett og slett nedslitte, og har ikke tilstrekkelig servicenivå.

- Folk kommer ikke til Storbritannia på grunn av solen, så vi må sikre oss at de får en førsteklasses opplevelse når de først er her, sier Evans til Daily Telegraph, og hevder at turister ikke får den opplevelsen på grunn av dårlig hotellstandard.

Verst i London

Evans mener problemet er størst i London. Det synes det også som på meldinger fra DinSides lesere. Klagemålene over sjabre London-hoteller er mange i reiseguiden.

Strengere reguleringer

Det engelske turistrådet vurderer nå reguleringer og tvungne inspeksjoner av hoteller før åpning. De varsler også muligheten for strengere helse- og sikkerhetsreguleringer. Dessuten ønsker turistmyndighetene å harmonisere systemene for hotellrangering mellom England, Skottland og Wales.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer