Bruk opp feriepengene hos søta bror

Fortsatt penger i feriekassen? I Sverige får du mye moro for pengene.

Hva med å runde av ferien med svensk glas? Foto: Colourbox
Hva med å runde av ferien med svensk glas? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er dejlig å være norsk i Danmark, men spesielt billig er det slett ikke. Vi må punge ut med 118 kroner for 100 danske. Har du penger igjen av feriebudsjettet, og lyst til å reise bort, er det derfor bedre å sette kursen mot Sverige, for her koster 100 svenske kroner bare 84 kroner. Du får altså en hel del mer moro for pengene dine hos våre naboer i øst.

Så, hva skal du finne på? Valgmulighetene er mange. Her lister vi opp noen alternativer:

Ferie i stan

Hva med en langhelg i Stockholm eller Göteborg? Begge byer har sin sjarm, og det er forholdsvis enkelt og billig å komme seg til begge. Fra østlandet kan du komme deg til Stockholm og Göteborg med både tog, buss og fly. I tillegg går det direkteruter til Stockholm med fly fra både Oslo, Skien, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. Til Göteborg kan du fly direkte fra Oslo og Stavanger.

Her er tips til byferien: Sommertur til Stockholm og Snartur til Göteborg

Way Out West-festivalen

Vil du at sverigeturen skal inneholde fest og moro? Da legger du turen til Göteborg 13.-15. august. Denne helgen arrangeres nemlig dfestivalen Way Out West. I år spiller blant annet Arctic Monkeys, Lily Allen og Röyksopp. Se mer info her: Way Out West.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer